FAQ

När får jag mina varor?

Normal leveranstid för lagerförda varor är 2-5 arbetsdagar från det att varan beställdes. Under sommaren kan leveranstiden bli lite längre.

Kan jag maila / ringa / faxa in min beställning?

Nej, tyvärr kan vi inte ta emot beställningar på annat sätt än genom vår e-butik.

Har ni någon fysisk butik?

Ja vi har en fysisk butik ute vid festivalområdet i Norje. Öppettiderna hittar du här!

Vilka sätt kan jag betala på?

Hos oss kan du betala med bank- eller kreditkort, faktura samt via Pay Pal.

 

Vid betalning med kort så tillkommer ingen extra avgift. Vi accepterar MasterCard, Visa och American Express och ditt kort debiteras när din beställning lämnar vårt lager.

 

Vid fakturaköp gäller 14 dagars betaltid och en fakturaavgift på 29kr som läggs på din order. Kreditkontroll görs alltid när du väljer detta betalalternativ och fakturorna överlåtes till Payer Financial Service AB.  Notera att fakturan måste betalas i sin helhet inom utsatt tid även vid eventuell retur av varan.

 

Du kan även välja att betala via Pay PaI. I beställningsprocessen länkas du automatiskt vidare dit och det tillkommer en avgift på 5% av totalbeloppet. Om du redan är PayPal-kund kan du logga in med dina användaruppgifter och bekräfta betalningen. Om du är ny hos PayPal kan du antingen logga in som gäst eller skapa ett PayPal-konto och därefter bekräfta betalningen. Så fort din betalning har registrerats hos oss skickas leveransen iväg till dig.

Jag vill returnera mina varor!

Du har alltid rätt att ångra ditt köp och returnera varorna inom 30 dagar från det att du mottagit din leverans. Du behöver fylla i en returblankett och ange varför du vill returnera ditt paket. Vill du utnyttja din ångerätt så får du själv stå för den fraktkostnad som uppstår.

 

Om det är fel på produkten, ta bild och kontakta oss på mejl så hjälper vi dig. Läs alltid vilkoren vad som gäller vid reklamationer innan du genomför ditt köp.

 

Observera, har du valt att betala via faktura så måste denna vara betald i sin helhet vid retur enligt gällande förfallodatum.

När får jag pengarna tillbaka?

Vi strävar alltid att återbetala dina pengar så snart som möjligt efter att din retur är godkänd hos oss. Vi har som policy att pengarna skall vara på ditt konto senast efter 30 dagar efter att din retur är behandlad och godkänd.

Vad gäller ang. lagring av mina personuppgifter?

Vi behandlar alla dina kunduppgifter konfidentiellt och använder korrekta säkerhetstekniska rutiner (enligt PUL) för att garantera att endast behöriga får tillgång till dina uppgifter. Vi garanterar att vi inte säljer eller delar dina uppgifter med obehöriga.

Du som konsument har rätt att om registrerade personuppgifter begära: 

  • Utdrag av registrerade uppgifter.
  • Att registrerade uppgifter ändras.
  • Att registrerade uppgifter raderas.

OK